Image Alt

PIGEON LOFT HEATING

Increase the comfort and performance of your pigeons

De gezondheid van de duif is enorm belangrijk voor zijn prestaties. Een infrarood verwarming is de ideale oplossing voor het verwarmen maar vooral ontvochtigen van uw kot. Uw duiven zullen met een infrarood verwarming sneller terug in vorm zijn voor de vlucht met betere vliegprestaties dankzij een betere doorbloeding van de spieren.

BETERE VLIEGPRESTATIES

Met een infrarood verwarming krijgen de spieren van de duif een betere doorbloeding.

Infrarood verwarming verbetert de vliegprestaties van uw duiven. Een duif is zo gezond als haar hok, het is zeer belangrijk dat uw duivenhok de juiste luchtvochtigheid heeft en dat de duiven zich goed voelen. Met een infrarood verwarming van Enerco bent u verzekert van een gezonde huisvesting voor uw duiven maar een infrarood verwarming geeft ook nog een paar medische voordelen voor de duif.  Door de infrarood stralen verkrijgt de duif een betere doorbloeding in de spierweefsels waardoor deze zich sneller zullen herstellen na een lange vlucht. De spieren zullen zich ook beter ontwikkelen en spierkracht is zeer belangrijk om prijzen te kunnen vliegen.

Dankzij uw infrarood verwarming bent u verzekert van een gezonde omgeving voor uw duiven en uzelf. U bent in staat de perfecte luchtvochtigheid te bewaren en in de winter de vorst buiten te houden zonder dat er lucht of stof circulatie optreed. Uw duiven zullen zich goed voelen in deze aangename omgeving. Zij ervaren de infrarood verwarming zoals de warme welke van de zon komt. Dit resulteert in een betere bloedcirculatie van de duif welke tal van voordelen met zich meebrengt. De duif zal dankzij deze goede doorbloeding sneller herstellen van eventueel spierschade en zal sneller en beter haar spiermassa ontwikkelen. Een infrarood verwarming laat uw kampioenen schitteren.

 

BETERE BEVRUCHTING

Jouw duiven zullen je belonen met bevruchte eieren dankzij uw infrarood verwarming in de hokken.

Infrarood verwarming verbetert het bevruchtingsgedrag van de duiven. Duivenmelkers elke hun hok verwarmen met infrarood panelen hebben niet zelden een bevruchtingsgraad van 100% tijdens het winterseizoen. Het zijn dan ook de oudere duiven welke de infrarood warmte perfect weten te waarderen en jou zullen belonen met goed bevruchte eitjes. De aangename zonnestraling welke de panelen afgeven zorgt ervoor dat de oudere duiven zicht goed en aangenaam voelen met het logische gevolg van dien.

In de wintermaanden kunt u met een infrarood verwarming en bijkomende lichtbron het paringsgedrag van de duiven bevorderen. Het is namelijk aangenaam vertoeven voor de duiven onder de infrarood verarming die net zoals de zon werkt. Zij voelen de straling aan als waren zij in de zon. Daardoor verkrijgen ze een betere doorbloeding en een hogere paringsdrang.

 

WARMTE DUIVEN

Een koude en natte duif zal zich opwarmen en drogen bij de infrarood verwarmingspanelen, zoals ze dit in de zon ook zou doen.

Infrarood verwarming verhoogt het welzijn van uw duiven. Een duif die koud en nat is zal zich snel en deugdelijk kunnen verwarmen en drogen in de infrarode verwarmingsstralen. De duif zal deze verwarming ervaren als wanneer zij zich in de heerlijke zonnestralen droogt. Dankzij deze infrarood verwarming zal de duif sterker zijn en minder antibiotica nodig hebben. Dit komt de gezondheid van de duif ten goede en maakt haar sterker voor de volgende vlucht.

Het weer in België is niet altijd ideaal voor de dierenwereld. Een duif die na een lange vlucht koud en doorweekt thuiskomt heeft een grote kans om ziet te worden en dient dan behandeld te worden met de nodige antibiotica. Maar met een infrarood verwarming in het hok kan de duif zich drogen en warmen en op een natuurlijke wijze weer op krachten komen. Dat is de reden waarom een infrarood verwarming niet in uw duivenhok mag mankeren.

 

KAMPIOENDUIF

Beter waarderen is beter presteren. Uw duiven zullen u belonen in het spel dankzij infrarood verwarming van Enerco.

Infrarood verwarming verbetert het prestatiegedrag van uw duiven. Dankzij de betere doorbloeding van de spiermassa welke een infrarood verwarming geeft, zal de prestatie van uw kampioenduiven gunstig beïnvloed worden. Bovendien zullen uw kampioenen in een steeds perfect geconditioneerd hok zich prima ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op hun vluchten.

Een infrarood verwarming in uw duivenhok doet geen wonderen en zal een zwakke duif niet omtoveren tot een heuse kampioen. Maar een duif die het in zich heeft zal sneller ontplooien en betere prestaties neerzetten. Dit resulteert in meer prijzengeld en meer kampioenen in het hok.

Visit our webshop

enerco webshop