Image Alt

TERRACE HEATING

Enjoy the summer nights at your terrace

Met een infrarood terrasverwarmer geniet je het hele jaar door van je terras. Zowel de privé sector als de horeca sector heeft de voordelen van een terrasverwarmer ontdekt zodat we ten volle van het terras kunnen genieten.

Enerco levert zowel professionele buitenstralers als huishoudelijke, maar allen zijn van pure top kwaliteit en verwarmen ze je terras tot in het putje van de winter als het moet.

TERRAS VERWARMING PRIVAAT

Heerlijk van je terras genieten zelfs in het Belgische weer, dat kan met een terrasverwarming van Enerco. Wij brengen de zon in een doosje.

Het weer in België en Nederland laat het niet altijd toe om volop te kunnen genieten van je mooie terras en tuin. De temperaturen liggen meestal onder het comfort gevoel en zelfs in de zomer koelt het meestal ‘s avonds te veel af om dat aangename cocoon gevoel te ervaren. Maar met infrarood terrasverwarming kan u vanaf nu alle dagen genieten als was het midden zomer. De terrasverwarmers van Enerco geven u een gevoelstemperatuur van 24°C zelfs als de thermometer 10°C aangeeft. Je kan dus volop  genieten van je BBQ en lounge set.

Met een terrasverwarming geniet u het ganse jaar door van uw terras, plots wordt het mogelijk om die winter BBQ te doen zonder te rillen van de kou, op een mooie lente morgen de krant buiten lezen onder de terrasverwarmer, of op een romantische herfst avond een glaasje wijn drinken onder de rode warme gloed van een terrasverwarmer. Je tuin wordt het verlengstuk van de woning. Je kunt genieten van een instant zomer gevoel met een terrasverwarming van Enerco, en dat is in België of Nederland geen overbodige luxe.

 

TERRASVERWARMING HORECA

Houd je klanten langer op je terras met een professionele terrasverwarmer van Enerco.

Laat uw klanten langer op het terras genieten. In België lopen de tarrassen meestal leeg als ‘s avonds de zon ondergaat. Er komt een onaangename frisse wind en uw klanten vragen de rekening en vertrekken. In tegenstelling tot de Zuiderse landen waar men ‘s avonds blijft genieten van een gezellig terrasje.

Dankzij een professionele terrasverwarming blijven voortaan ook jouw klanten genieten van het terras. Ze voelen zich goed en comfortabel in de gezellige warmte welke uw terrasverwarming uitstraalt. Ze wanen zich in het zuiden en zullen op een relaxte manier genieten van het goede dat uw zaak te bieden heeft.

Dus heb je er ook genoeg van dat je terras leegloopt omdat de zon weer eens niet van de partij is? Vragen jouw klanten ook de rekening omdat ze het frisjes beginnen te krijgen? Dan wordt het tijd om eens aan een infrarood terrasverwarming te denken. Onze professionele terrasverwarmers zullen je klanten verwennen met het gekende zuiderse zomergevoel, zelfs als de termometer 10°C aangeeft. Het resultaat is een vl terras met tevreden klanten welke consumeren en plezier maken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw horeca terras en geniet morgen vaneen happy sfeer en vergeet de sangria niet op de kaart te plaatsen.

 

TERRASVERWARMING DESIGN

De Heliosa terrasverwarmers maken van elk terras een Art Decor. Hun uniek design is een plezier voor het oog.

 

TERRASVERWARMING EVENTS

Uw event is altijd een succes als u de Enerco terrasverwarmers gebruikt, weer of geen weer, Enerco levert altijd zon!

Een feestje, party of event moet een leuke bedoeling zijn waar de mensen zich amuseren en vermaken, doch het weer in de lage landen speelt niet altijd mee. Daarom is een infrarood terrasverwarming de ideale oplossing voor dit probleem. Een korte golf straler geeft onmiddelijke en intense warmte wanneer het weer een beetje tegenslaagt. Bij events is het de mobiele terrasverwarmer het meest aangewezen daar men deze kan plaatsen waar het nodig is.

Enerco levert voor elke gelegenheid de juiste verwarming, of je een privé feestje houd onder vrienden of als horeca uitbater een grote tent wilt verwarmen, met infrarood verwarming van Enerco lukt dit allemaal.

visit our website

enerco webshop