Image Alt

ANIMAL HEATING

Animals will feel happier & healthier

Met het Belgische en Nederlandse kimaat is het ook voor de dieren aan te raden om hun verblijfplaatsen te verwarmen met een infrarood verwarming van Enerco. Het is niet hoofdzakelijk de koude welke het probleem is, maar wel de hoge luchtvochtigheid. Met een infrarood verwarming kunt u dit oplossen.

INFRAROOD THERMIUM

Een thermium is een omgeving waar het paard wordt blootgesteld aan infraroodstralen in het spectrum van 10.000 nm en zorgt voor een snellere herstelperiode en betere bloeddoorstroming.

 

INFRAROOD VERWARMING SOLARIUM

Een infrarood solarium is ideaal voor het paar te drogen nadat het gewassen is. Je vermijdt hierdoor dat het paar d verkouden wordt.

 

INFRAROOD VERWARMING HONDEN

Een infrarood verwarming houdt het hondenhok op temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid onder controle blijft.

 

INFRAROOD VERWARMING PLUIMVEE

Gedurende de eerste levensweken van pluimvee hebben zij een temperatuur nodig van ongeveer 37 graden, dit kan men met een energiezuinige infrarood verwarming bekomen.

visit our webshop

enerco webshop

Healthier heating with Infrared heating

Infrarood verwarming geeft een heerlijke cocoon warmte door gans je huis doordat deze vorm van verwarmen alle objecten verwarmt in plaats van de lucht. Zo verkrijgt men een natuurlijke warmte zonder te veel luchtverplaatsing. Als extra voordeel is het enenergie zuinige aspect dat deze verwarmingsvorm jou te bieden heeft. Je bespaart ongeveer tussen de 30% à 40% tegenover een conventionele verwarming.

INFRAROOD VERWARMING LIVING

De living aangenaam en energiezuinig verwarmen met een Enerco infrarood verwarming.

Uw huiskamer wordt gezellig warm zonder storende circulatie of rondvliegend stof dankzij een Eerco infrarood verwarming. Eeninfrarood verwarming zal alle objecten in jouw living opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maakt deze verwarming uitermate geschikt voor mensen met allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING SLAAPKAMER

Infrarood verwarming is een gezonde verwarming zonder stof circulatie en dus uiterst geschikt voor de slaapkamer.

Infrarood verwarming in de slaapkamer zorgt voor een gezonde nachtrust en regelt de luchtvochtigheid. Een infrarood verwarming zal alle objecten in de slaapkamer opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maat deze verwarming uitermate geschikt voor mensen allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING BABYKAMER

Wij wensen allemaal het beste voor onze baby. Met een infrarood verarming creëert u de ideale klimaat.

Infrarood verwarming in de babykamer behoedt jouw baby voor allergieën en stof circulatie. Een baby is onze grootste schat, welke we met de grootste zorg willen zien opgroeien. Een infrarood verwarming is de meest natuurlijke verwarmingsbron die er bestaat, ze verarmt immers zoals de zon dit doet.

 

INFRAROOD VERWARMING BADKAMER

Nooit meer een koudegevoel als je uit de douche stapt. De badkamer blijft gezond en droog met een infrarood verwarming.

Infrarood verwarming in de badkamer geeft heerlijke cocoon warmte. Bij een convectie verwarming krijgt men snel een koudegevoel als men nat uit de douche stapt. Dit komt door de lucht circulatie die een convectie verwarming geeft. Een infrarood verwarming werkt via object verwarming en geeft dus geen lucht circulatie. Een ander voordeel is dat een infrarood verwarming komaf maakt met vochtige muren en schimmels.

 

Enerco is een groothandel in infrarood verwarming welke niet rechtstreeks aan de consument levert, wel kunt u als consument onze goederen verkrijgen via ons uitgebreid dealernetwerk, klik hiervoor op de button verkooppunten.

Economical heating at your store

Bij een goedlopende winkel zal de deur continue open en dicht gaan. Dit geeft bij een traditionele verwarming grote energie verliezen omdat steeds weer massa’s warme lucht naar buiten vliegen. Met een infrarood verwarming zijn het de objecten welke verwarmt worden en niet de lucht. Dit geeft als voordeel dat de winkelruimte zijn warmte langer vasthoudt als de deuren open gaan en het niet enkel opgewarmde lucht is welke naar buiten kan vliegen.

INFRAROOD VERWARMING WINKEL

Uw winkel gezellig en energiezuinig verwarmen met een infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING SHOPPINGCENTER

Infrarood verwarming geeft een optimaal rendement in grote ruimtes. Hoe groter de ruimte, hoe zuiniger.

 

INFRAROOD VERWARMING KIOSKEN

Uw kiosk aangenaam warm houden met een infrarood verwarming via lange of korte golf.

 

INFRAROOD VERWARMING MARKTKRAMEN

Weer of geen weer, als marktkramer trotseer je de koudste tetmperaturen dankzij een infrarood verwarming.

 

Visit our webshop

enerco webshop

The nearest selling point

You will receive an email with the nearest store in your neighborhood.


Vertegenwoordigers gezocht

Wij zijn op zoek naar gedreven en commerciële vertegenwoordigers voor de regio Nederland en Wallonie. Deze zal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en uitbreiden van ons bestaand cliënteel. Je bezoekt en adviseert de B2B markt en geeft demonstraties met nieuwe verwarmingstechnieken.

 

Je werkt op zelfstandige basis en hebt niet de 9 tot 5 mentaliteit? Dan bieden wij jou een goedbetaalde job waar je het beheer hebt over een vaste portefeuille van klanten.

Interesse? Contacteer ons op +32 (0) 51 28 09 09 

Enjoy the summer nights at your terrace

Met een infrarood terrasverwarmer geniet je het hele jaar door van je terras. Zowel de privé sector als de horeca sector heeft de voordelen van een terrasverwarmer ontdekt zodat we ten volle van het terras kunnen genieten.

Enerco levert zowel professionele buitenstralers als huishoudelijke, maar allen zijn van pure top kwaliteit en verwarmen ze je terras tot in het putje van de winter als het moet.

TERRAS VERWARMING PRIVAAT

Heerlijk van je terras genieten zelfs in het Belgische weer, dat kan met een terrasverwarming van Enerco. Wij brengen de zon in een doosje.

Het weer in België en Nederland laat het niet altijd toe om volop te kunnen genieten van je mooie terras en tuin. De temperaturen liggen meestal onder het comfort gevoel en zelfs in de zomer koelt het meestal ‘s avonds te veel af om dat aangename cocoon gevoel te ervaren. Maar met infrarood terrasverwarming kan u vanaf nu alle dagen genieten als was het midden zomer. De terrasverwarmers van Enerco geven u een gevoelstemperatuur van 24°C zelfs als de thermometer 10°C aangeeft. Je kan dus volop  genieten van je BBQ en lounge set.

Met een terrasverwarming geniet u het ganse jaar door van uw terras, plots wordt het mogelijk om die winter BBQ te doen zonder te rillen van de kou, op een mooie lente morgen de krant buiten lezen onder de terrasverwarmer, of op een romantische herfst avond een glaasje wijn drinken onder de rode warme gloed van een terrasverwarmer. Je tuin wordt het verlengstuk van de woning. Je kunt genieten van een instant zomer gevoel met een terrasverwarming van Enerco, en dat is in België of Nederland geen overbodige luxe.

 

TERRASVERWARMING HORECA

Houd je klanten langer op je terras met een professionele terrasverwarmer van Enerco.

Laat uw klanten langer op het terras genieten. In België lopen de tarrassen meestal leeg als ‘s avonds de zon ondergaat. Er komt een onaangename frisse wind en uw klanten vragen de rekening en vertrekken. In tegenstelling tot de Zuiderse landen waar men ‘s avonds blijft genieten van een gezellig terrasje.

Dankzij een professionele terrasverwarming blijven voortaan ook jouw klanten genieten van het terras. Ze voelen zich goed en comfortabel in de gezellige warmte welke uw terrasverwarming uitstraalt. Ze wanen zich in het zuiden en zullen op een relaxte manier genieten van het goede dat uw zaak te bieden heeft.

Dus heb je er ook genoeg van dat je terras leegloopt omdat de zon weer eens niet van de partij is? Vragen jouw klanten ook de rekening omdat ze het frisjes beginnen te krijgen? Dan wordt het tijd om eens aan een infrarood terrasverwarming te denken. Onze professionele terrasverwarmers zullen je klanten verwennen met het gekende zuiderse zomergevoel, zelfs als de termometer 10°C aangeeft. Het resultaat is een vl terras met tevreden klanten welke consumeren en plezier maken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw horeca terras en geniet morgen vaneen happy sfeer en vergeet de sangria niet op de kaart te plaatsen.

 

TERRASVERWARMING DESIGN

De Heliosa terrasverwarmers maken van elk terras een Art Decor. Hun uniek design is een plezier voor het oog.

 

TERRASVERWARMING EVENTS

Uw event is altijd een succes als u de Enerco terrasverwarmers gebruikt, weer of geen weer, Enerco levert altijd zon!

Een feestje, party of event moet een leuke bedoeling zijn waar de mensen zich amuseren en vermaken, doch het weer in de lage landen speelt niet altijd mee. Daarom is een infrarood terrasverwarming de ideale oplossing voor dit probleem. Een korte golf straler geeft onmiddelijke en intense warmte wanneer het weer een beetje tegenslaagt. Bij events is het de mobiele terrasverwarmer het meest aangewezen daar men deze kan plaatsen waar het nodig is.

Enerco levert voor elke gelegenheid de juiste verwarming, of je een privé feestje houd onder vrienden of als horeca uitbater een grote tent wilt verwarmen, met infrarood verwarming van Enerco lukt dit allemaal.

visit our website

enerco webshop

Cosy warmth at your party

Van kleine party tent tot grote evenement tenten, met een infrarood verwarming verwarm je elke tent op een milieu bewuste manier. Door de tent te verwarmen met een heerlijke stralingswarmte gaat er geen vermogen verloren zoals met warme lucht. In tenten raden wij u aan om korte golf verwarming te gebruiken om een directe stralingswarmte te bekomen. Het grote voordeel van Infrarood verwarming is dat het geen storend lawaai maakt en geen lucht, lees stof, circulatie maakt.

INFRAROOD VERWARMING PRIEELTENTEN

Op een kille dag kunt u nog steeds van het buitenleven genieten onder een prieel met infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING PARTYTENT

Infrarood verwarming voor uw partytent en het feestje kan niet meer stuk.

 

INFRAROOD VERWARMING EVEMENTEN

Grote evenement tenten kan met perfect verwarmen met Enerco infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING FEESTTENT

Een feestje bouwen in een tent met infrarood verwarming: succes gegarandeerd.

visit our webshop

enerco webshop
landing-slider-6
landing-slider-6

Welcome to Albergo, a stunning modern theme that is just perfect for creating attention-grabbing websites for hotels & all types of resorts or in no time.

a

This is a truly remarkable and all-encompassing homepage template that can be easily used for a multitude of purposes.

a

Use this dark template to present & accentuate the all the premium features that set your hotel or resort apart from all.

a

This light homepage layout is excellent for showcasing tourist destinations or resorts in an exciting and dynamic manner.

a

A layout with a left menu, which ensures your visitors will have a quick & handy way to navigate your website at all times.

g

A homepage template that’s just amazing for showcasing all the features of your hostel in an exciting and appealing way.

a

Attract the visitors' attention & allow them to book rooms quickly & intuitively using this beautiful homepage.

a

Comprehensive as well as visually appealing, this homepage template is great for displaying everything related to camping.

a

A vibrant and captivating layout specifically designed for presenting your urban hotel deals to your customers.

No coding needed. Just kick back and relax.

Import the full demo content with a single mouse click, and easily customize all the elements on your pages with the remarkable drag-and-drop page builder plugin.

Essential Features

Albergo has absolutely everything a professional website needs.

Booking a room is intuitive and effortless with the all-encompassing reservation form.

s

Your visitors will always have an easy way to check the room availability on your site.

d

A variety of templates offer tons of captivating ways you can showcase your business.

d

You can import the entire Albergo demo content with just a single click of your mouse.

You will never get lost with Albergo’s comprehensive and easy to follow user manual.

d

Our professional and friendly support team is there if you ever run into any questions.

d

From a small Chapel to large Church

Kerkgebouwen zijn meestal hoog en zeer moeilijk te verwarmen met conventionele verwarmingssystemen, een infrarood verwarming zorgt ervoor dat men zonder de eneorme massa lucht op te warmen toch een aangename warmte ervaart in de kerk. Voor kerken zal men meestal de korte golf infrarood verwarming gebruiken zodat men over een instant warmte kan beschikken van zodra men de verwarming aanlegt.

INFRAROOD VERWARMING KAPEL

Een kapel of historisch gebouw verwarmen met een infrarood verwarming zorgt voor een gezond klimaat in de ruimte.

 

INFRAROOD VERWARMING KERK

Infrarood verwarming schaad het historisch uitzich  de kerk niet en zorgt voor een goede vochthuishouding.

Voor elke soort kerk heeft Enerco een infrarood verwarming ter beschikking, veilig, doeltreffend en discreet.

 

INFRAROOD VERWARMING KATHEDRAAL

Geen kathedraal is te groot voor een infrarood verwarming van Enerco. Van een gerichte verwarming tot stoelverwarming.

Visit our webshop

enerco webshop

Infrared heating at the workplace

In de industriële sector heeft men behoefte aan krachtige verwarmingssystemen welke zuinig omspringen met het energievermogen. Met infrarood verwarming kan elke behoefte ingevuld worden van een energie zuinige lange golf verwarming tot een directe krachtige korte golf verwarming. Zelfs in open ruimtes kan men een aangename gevoelstemperatuur genereren zodat men in barre koude toch comfortabel kan werken.

INDUSTRIËLE INFRAROOD VERWARMING

Industriële infrarood buitenverwarming voor toepassingen op de werkvloer.

 

INFRAROOD VERWARMING WERKVLOER

Infrarood verwarming voor de fabrieksvloer en industriële werkplaats.

 

INFRAROOD VERWARMING MAGAZIJNEN

Voor het vorstvrij houden en verwarmen van magazijnen is een infrarood verwarming ideaal.

 

INFRAROOD VERWARMING MOBIEL

Verwarmen op de plaats die je wenst, met onze mobiele infrarood verwarming heb de de zon in handbereik.

visit our webshop

enerco webshop

Increase the comfort and performance of your pigeons

De gezondheid van de duif is enorm belangrijk voor zijn prestaties. Een infrarood verwarming is de ideale oplossing voor het verwarmen maar vooral ontvochtigen van uw kot. Uw duiven zullen met een infrarood verwarming sneller terug in vorm zijn voor de vlucht met betere vliegprestaties dankzij een betere doorbloeding van de spieren.

BETERE VLIEGPRESTATIES

Met een infrarood verwarming krijgen de spieren van de duif een betere doorbloeding.

Infrarood verwarming verbetert de vliegprestaties van uw duiven. Een duif is zo gezond als haar hok, het is zeer belangrijk dat uw duivenhok de juiste luchtvochtigheid heeft en dat de duiven zich goed voelen. Met een infrarood verwarming van Enerco bent u verzekert van een gezonde huisvesting voor uw duiven maar een infrarood verwarming geeft ook nog een paar medische voordelen voor de duif.  Door de infrarood stralen verkrijgt de duif een betere doorbloeding in de spierweefsels waardoor deze zich sneller zullen herstellen na een lange vlucht. De spieren zullen zich ook beter ontwikkelen en spierkracht is zeer belangrijk om prijzen te kunnen vliegen.

Dankzij uw infrarood verwarming bent u verzekert van een gezonde omgeving voor uw duiven en uzelf. U bent in staat de perfecte luchtvochtigheid te bewaren en in de winter de vorst buiten te houden zonder dat er lucht of stof circulatie optreed. Uw duiven zullen zich goed voelen in deze aangename omgeving. Zij ervaren de infrarood verwarming zoals de warme welke van de zon komt. Dit resulteert in een betere bloedcirculatie van de duif welke tal van voordelen met zich meebrengt. De duif zal dankzij deze goede doorbloeding sneller herstellen van eventueel spierschade en zal sneller en beter haar spiermassa ontwikkelen. Een infrarood verwarming laat uw kampioenen schitteren.

 

BETERE BEVRUCHTING

Jouw duiven zullen je belonen met bevruchte eieren dankzij uw infrarood verwarming in de hokken.

Infrarood verwarming verbetert het bevruchtingsgedrag van de duiven. Duivenmelkers elke hun hok verwarmen met infrarood panelen hebben niet zelden een bevruchtingsgraad van 100% tijdens het winterseizoen. Het zijn dan ook de oudere duiven welke de infrarood warmte perfect weten te waarderen en jou zullen belonen met goed bevruchte eitjes. De aangename zonnestraling welke de panelen afgeven zorgt ervoor dat de oudere duiven zicht goed en aangenaam voelen met het logische gevolg van dien.

In de wintermaanden kunt u met een infrarood verwarming en bijkomende lichtbron het paringsgedrag van de duiven bevorderen. Het is namelijk aangenaam vertoeven voor de duiven onder de infrarood verarming die net zoals de zon werkt. Zij voelen de straling aan als waren zij in de zon. Daardoor verkrijgen ze een betere doorbloeding en een hogere paringsdrang.

 

WARMTE DUIVEN

Een koude en natte duif zal zich opwarmen en drogen bij de infrarood verwarmingspanelen, zoals ze dit in de zon ook zou doen.

Infrarood verwarming verhoogt het welzijn van uw duiven. Een duif die koud en nat is zal zich snel en deugdelijk kunnen verwarmen en drogen in de infrarode verwarmingsstralen. De duif zal deze verwarming ervaren als wanneer zij zich in de heerlijke zonnestralen droogt. Dankzij deze infrarood verwarming zal de duif sterker zijn en minder antibiotica nodig hebben. Dit komt de gezondheid van de duif ten goede en maakt haar sterker voor de volgende vlucht.

Het weer in België is niet altijd ideaal voor de dierenwereld. Een duif die na een lange vlucht koud en doorweekt thuiskomt heeft een grote kans om ziet te worden en dient dan behandeld te worden met de nodige antibiotica. Maar met een infrarood verwarming in het hok kan de duif zich drogen en warmen en op een natuurlijke wijze weer op krachten komen. Dat is de reden waarom een infrarood verwarming niet in uw duivenhok mag mankeren.

 

KAMPIOENDUIF

Beter waarderen is beter presteren. Uw duiven zullen u belonen in het spel dankzij infrarood verwarming van Enerco.

Infrarood verwarming verbetert het prestatiegedrag van uw duiven. Dankzij de betere doorbloeding van de spiermassa welke een infrarood verwarming geeft, zal de prestatie van uw kampioenduiven gunstig beïnvloed worden. Bovendien zullen uw kampioenen in een steeds perfect geconditioneerd hok zich prima ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op hun vluchten.

Een infrarood verwarming in uw duivenhok doet geen wonderen en zal een zwakke duif niet omtoveren tot een heuse kampioen. Maar een duif die het in zich heeft zal sneller ontplooien en betere prestaties neerzetten. Dit resulteert in meer prijzengeld en meer kampioenen in het hok.

Visit our webshop

enerco webshop

Dealerzone Enerco

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Do not hesitate to contact us!

BELGIUM

Enerco International
Oostkaai 74,
8904 Boezingen (Ieper)

CONTACT

phone: +32 51 28 09 09
fax: +32 51 85 05 25
[email protected]

NETHERLANDS

GreenThumb Energy Solutions
Mosberg 82,
4708 NA Roosendaal,

CONTACT

phone: +31 (0) 165-714 107
mobile: +31 (0) 6- 51363347
[email protected]

ONZE KRACHTPUNTEN:

 Een doorgedreven klantvriendelijkheid

 Een enthousiast en vastberaden verkoopteam

 Een continue stock van al onze gangbare producten

 Marketing ondersteuning naar onze dealers

ONZE VISIE:
Duurzaam verwarmen is niet alleen onze visie maar ook onze missie. Verwarmen met een laag energieverbruik zonder CO2 uitstoot dankzij groene energie.

  No posts were found.

heat like the sun

INFRARED HEATING: energy and environmentally friendly

With infrared heating you will not heat the air but the objects around you. This ensures energy friendly heating without high energy costs.

ENERCO INTERNATIONAL HEAD OFFICE BENELUX

From Boezinge (Ypres) in West Flanders we supply the entire Benelux. Every day we provide a 24 hour service through all of Belgium, the Netherlands and Luxembourg.

all solutions at a glance

HEATING SOLUTIONS

Terrace

A patio heater increases the comfort of your terrace. Winter and summer.

House

Infrared heating provides comfortable heat in the house through panels, mirrors and chalk boards.

Store

Heat your shop or business with infrared heating, a good choice.

Industry

Professional heating for industry and KMO applications.

Tent

Tents heating with Enerco infrared heating, cozy warmth.

Church

Powerful infrared heating for heating churches and tall buildings.

Outdoor

Infrared heating is a great outdoor heating, even when it freezes.

Animal

Enerco has a complete range of animal heating for outdoor use even when it freezes.

Pigeon loft

Infrared heating panels have a positive influence on the pigeon sport.

Infrared heating is equal to solar heating

HEAT LIKE THE SUN

An infrared heating panel heats the room in exactly the same way as the sun. The infrared rays will heat all objects in the room to the desired temperature.

nice to meet you

ABOUT US

The company Enerco stands for long experience in the fild of infrared heating, technically as well as in practice. Our enthusiastic team assists the craftsman with advice so he can fully complete his heating project according to standards and art. Thats why any craftsman chooses Enerco as his wholesaler in IR heating.

 1. Enerco betrekt nieuwe kantoren.

  Onze nieuwe kantoren te Roeselare vormen een prima uitvalsbasis voor de Benelux.
 2. Enerco breidt zijn range uit

  Enerco neemt de tansun korte golf verwarming in zijn gamma op.
 3. Enerco tekent Distributie contract.

  Enerco gaat voor de infrapower panelen van de gelijknamige fabrikant. Enerco verzorgt de distributie over de ganse Benelux.
 4. Distributie EOB

  EOB fabrikant van draadloze thermostaten en plugins kiest voor Enerco als distributeur in de Benelux.
 5. Heliosa Progetti

  Enerco wordt Benelux distributeur voor Progetti, een merk welke met zijn Design reeks een uniek concept op de markt plaatst.
 6. Welltherm Infrarood verwarming

  Per 1 september 2013 heeft Enerco de exclusieve distributie rechten voor het productengamma van Weltherm. Welltherm beschikt over een eigen ontwikkelingslabo waarin alle producten ontwikkeld en getest worden conform Europese markt voorwaarden.
how are you doing?

OUR TEAM

Eugene Verbraak
Algemeen beleid
Marketing
Technische Ondersteuning
Tactische inkoop
Telefoon +32(0) 51 28 09 09
GSM +32(0) 499 63 72 04
Email
Cathleen van Haverbeke

Orderverwerking
Logistiek
Interne verkoop
Telefoon +32(0) 51 28 09 09
GSM +32(0) 495 46 10 49
Email
Do you like to be our new agent?

WHATS GOOD FOR NATURE, IS GOOD FOR BUSINESS!

We are looking for new agents. Join us and work towards a greener future!

Keep posted!

OUR BLOGS

 • Sorry, no posts matched your criteria.

Animals will feel happier & healthier

Met het Belgische en Nederlandse kimaat is het ook voor de dieren aan te raden om hun verblijfplaatsen te verwarmen met een infrarood verwarming van Enerco. Het is niet hoofdzakelijk de koude welke het probleem is, maar wel de hoge luchtvochtigheid. Met een infrarood verwarming kunt u dit oplossen.

INFRAROOD THERMIUM

Een thermium is een omgeving waar het paard wordt blootgesteld aan infraroodstralen in het spectrum van 10.000 nm en zorgt voor een snellere herstelperiode en betere bloeddoorstroming.

 

INFRAROOD VERWARMING SOLARIUM

Een infrarood solarium is ideaal voor het paar te drogen nadat het gewassen is. Je vermijdt hierdoor dat het paar d verkouden wordt.

 

INFRAROOD VERWARMING HONDEN

Een infrarood verwarming houdt het hondenhok op temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid onder controle blijft.

 

INFRAROOD VERWARMING PLUIMVEE

Gedurende de eerste levensweken van pluimvee hebben zij een temperatuur nodig van ongeveer 37 graden, dit kan men met een energiezuinige infrarood verwarming bekomen.

visit our webshop

enerco webshop

From freezing cold to 25 degrees

In ons koele klimaat is het niet altijd gezellig om buiten te vertoeven. Met Infrarood verwarming van Enerco bepaal je zelf wanneer de zon schijnt. Zowel voor privé als voor professionele doeleinden biedt Enerco de juiste oplossing op verwarmingsgebied. Een mooie design terrasverwarmer die bij uw lounge zetel past, tot industriële ATEX korte golf straler voor in de petrochemie sector.

TERRASVERWARMING PRIVÉ

Of je op het dek van je boot zit of in de lounge op je terras, onze Heliosa terrasverwarming geeft een heerlijke warmte.

 

TERRASVERWARMING HORECA

Je klanten blijven langer op je terras genieten met een Heliosa terrasverwarming van Enerco.

 

DESIGN INFRAROOD VERWARMING

Heliosa brengt een reeks HI Design terrasverwarmers die buiten dat ze een streling voor het oog zijn, ook nog een heerlijke warmte uistralen.

 

INFRAROOD VERWARMING ROKERS

Behoud je klanten dankzij deze stand-alone verwarmde rokerstafel welke aangaat als er een roker aan de tafel staat.

visit our webshop

enerco webshop

Verhoog het comfort en de prestaties van de duiven

De gezondheid van de duif is enorm belangrijk voor zijn prestaties. Een infrarood verwarming is de ideale oplossing voor het verwarmen maar vooral ontvochtigen van uw kot. Uw duiven zullen met een infrarood verwarming sneller terug in vorm zijn voor de vlucht met betere vliegprestaties dankzij een betere doorbloeding van de spieren.

BETERE VLIEGPRESTATIES

Met een infrarood verwarming krijgen de spieren van de duif een betere doorbloeding.

Infrarood verwarming verbetert de vliegprestaties van uw duiven. Een duif is zo gezond als haar hok, het is zeer belangrijk dat uw duivenhok de juiste luchtvochtigheid heeft en dat de duiven zich goed voelen. Met een infrarood verwarming van Enerco bent u verzekert van een gezonde huisvesting voor uw duiven maar een infrarood verwarming geeft ook nog een paar medische voordelen voor de duif.  Door de infrarood stralen verkrijgt de duif een betere doorbloeding in de spierweefsels waardoor deze zich sneller zullen herstellen na een lange vlucht. De spieren zullen zich ook beter ontwikkelen en spierkracht is zeer belangrijk om prijzen te kunnen vliegen.

Dankzij uw infrarood verwarming bent u verzekert van een gezonde omgeving voor uw duiven en uzelf. U bent in staat de perfecte luchtvochtigheid te bewaren en in de winter de vorst buiten te houden zonder dat er lucht of stof circulatie optreed. Uw duiven zullen zich goed voelen in deze aangename omgeving. Zij ervaren de infrarood verwarming zoals de warme welke van de zon komt. Dit resulteert in een betere bloedcirculatie van de duif welke tal van voordelen met zich meebrengt. De duif zal dankzij deze goede doorbloeding sneller herstellen van eventueel spierschade en zal sneller en beter haar spiermassa ontwikkelen. Een infrarood verwarming laat uw kampioenen schitteren.

 

BETERE BEVRUCHTING

Jouw duiven zullen je belonen met bevruchte eieren dankzij uw infrarood verwarming in de hokken.

Infrarood verwarming verbetert het bevruchtingsgedrag van de duiven. Duivenmelkers elke hun hok verwarmen met infrarood panelen hebben niet zelden een bevruchtingsgraad van 100% tijdens het winterseizoen. Het zijn dan ook de oudere duiven welke de infrarood warmte perfect weten te waarderen en jou zullen belonen met goed bevruchte eitjes. De aangename zonnestraling welke de panelen afgeven zorgt ervoor dat de oudere duiven zicht goed en aangenaam voelen met het logische gevolg van dien.

In de wintermaanden kunt u met een infrarood verwarming en bijkomende lichtbron het paringsgedrag van de duiven bevorderen. Het is namelijk aangenaam vertoeven voor de duiven onder de infrarood verarming die net zoals de zon werkt. Zij voelen de straling aan als waren zij in de zon. Daardoor verkrijgen ze een betere doorbloeding en een hogere paringsdrang.

 

WARMTE DUIVEN

Een koude en natte duif zal zich opwarmen en drogen bij de infrarood verwarmingspanelen, zoals ze dit in de zon ook zou doen.

Infrarood verwarming verhoogt het welzijn van uw duiven. Een duif die koud en nat is zal zich snel en deugdelijk kunnen verwarmen en drogen in de infrarode verwarmingsstralen. De duif zal deze verwarming ervaren als wanneer zij zich in de heerlijke zonnestralen droogt. Dankzij deze infrarood verwarming zal de duif sterker zijn en minder antibiotica nodig hebben. Dit komt de gezondheid van de duif ten goede en maakt haar sterker voor de volgende vlucht.

Het weer in België is niet altijd ideaal voor de dierenwereld. Een duif die na een lange vlucht koud en doorweekt thuiskomt heeft een grote kans om ziet te worden en dient dan behandeld te worden met de nodige antibiotica. Maar met een infrarood verwarming in het hok kan de duif zich drogen en warmen en op een natuurlijke wijze weer op krachten komen. Dat is de reden waarom een infrarood verwarming niet in uw duivenhok mag mankeren.

 

KAMPIOENDUIF

Beter waarderen is beter presteren. Uw duiven zullen u belonen in het spel dankzij infrarood verwarming van Enerco.

Infrarood verwarming verbetert het prestatiegedrag van uw duiven. Dankzij de betere doorbloeding van de spiermassa welke een infrarood verwarming geeft, zal de prestatie van uw kampioenduiven gunstig beïnvloed worden. Bovendien zullen uw kampioenen in een steeds perfect geconditioneerd hok zich prima ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op hun vluchten.

Een infrarood verwarming in uw duivenhok doet geen wonderen en zal een zwakke duif niet omtoveren tot een heuse kampioen. Maar een duif die het in zich heeft zal sneller ontplooien en betere prestaties neerzetten. Dit resulteert in meer prijzengeld en meer kampioenen in het hok.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Dieren voelen zich beter en gezonder

Met het Belgische en Nederlandse kimaat is het ook voor de dieren aan te raden om hun verblijfplaatsen te verwarmen met een infrarood verwarming van Enerco. Het is niet hoofdzakelijk de koude welke het probleem is, maar wel de hoge luchtvochtigheid. Met een infrarood verwarming kunt u dit oplossen.

INFRAROOD THERMIUM

Een thermium is een omgeving waar het paard wordt blootgesteld aan infraroodstralen in het spectrum van 10.000 nm en zorgt voor een snellere herstelperiode en betere bloeddoorstroming.

 

INFRAROOD VERWARMING SOLARIUM

Een infrarood solarium is ideaal voor het paar te drogen nadat het gewassen is. Je vermijdt hierdoor dat het paar d verkouden wordt.

 

INFRAROOD VERWARMING HONDEN

Een infrarood verwarming houdt het hondenhok op temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid onder controle blijft.

 

INFRAROOD VERWARMING PLUIMVEE

Gedurende de eerste levensweken van pluimvee hebben zij een temperatuur nodig van ongeveer 37 graden, dit kan men met een energiezuinige infrarood verwarming bekomen.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Van vrieskoude, naar zomers 25 graden

In ons koele klimaat is het niet altijd gezellig om buiten te vertoeven. Met Infrarood verwarming van Enerco bepaal je zelf wanneer de zon schijnt. Zowel voor privé als voor professionele doeleinden biedt Enerco de juiste oplossing op verwarmingsgebied. Een mooie design terrasverwarmer die bij uw lounge zetel past, tot industriële ATEX korte golf straler voor in de petrochemie sector.

TERRASVERWARMING PRIVÉ

Of je op het dek van je boot zit of in de lounge op je terras, onze Heliosa terrasverwarming geeft een heerlijke warmte.

 

TERRASVERWARMING HORECA

Je klanten blijven langer op je terras genieten met een Heliosa terrasverwarming van Enerco.

 

DESIGN INFRAROOD VERWARMING

Heliosa brengt een reeks HI Design terrasverwarmers die buiten dat ze een streling voor het oog zijn, ook nog een heerlijke warmte uistralen.

 

INFRAROOD VERWARMING ROKERS

Behoud je klanten dankzij deze stand-alone verwarmde rokerstafel welke aangaat als er een roker aan de tafel staat.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Van kleine kapel, tot grote kerk

Kerkgebouwen zijn meestal hoog en zeer moeilijk te verwarmen met conventionele verwarmingssystemen, een infrarood verwarming zorgt ervoor dat men zonder de eneorme massa lucht op te warmen toch een aangename warmte ervaart in de kerk. Voor kerken zal men meestal de korte golf infrarood verwarming gebruiken zodat men over een instant warmte kan beschikken van zodra men de verwarming aanlegt.

INFRAROOD VERWARMING KAPEL

Een kapel of historisch gebouw verwarmen met een infrarood verwarming zorgt voor een gezond klimaat in de ruimte.

 

INFRAROOD VERWARMING KERK

Infrarood verwarming schaad het historisch uitzich  de kerk niet en zorgt voor een goede vochthuishouding.

Voor elke soort kerk heeft Enerco een infrarood verwarming ter beschikking, veilig, doeltreffend en discreet.

 

INFRAROOD VERWARMING KATHEDRAAL

Geen kathedraal is te groot voor een infrarood verwarming van Enerco. Van een gerichte verwarming tot stoelverwarming.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Gezellige warmte in de tent

Van kleine party tent tot grote evenement tenten, met een infrarood verwarming verwarm je elke tent op een milieu bewuste manier. Door de tent te verwarmen met een heerlijke stralingswarmte gaat er geen vermogen verloren zoals met warme lucht. In tenten raden wij u aan om korte golf verwarming te gebruiken om een directe stralingswarmte te bekomen. Het grote voordeel van Infrarood verwarming is dat het geen storend lawaai maakt en geen lucht, lees stof, circulatie maakt.

INFRAROOD VERWARMING PRIEELTENTEN

Op een kille dag kunt u nog steeds van het buitenleven genieten onder een prieel met infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING PARTYTENT

Infrarood verwarming voor uw partytent en het feestje kan niet meer stuk.

 

INFRAROOD VERWARMING EVEMENTEN

Grote evenement tenten kan met perfect verwarmen met Enerco infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING FEESTTENT

Een feestje bouwen in een tent met infrarood verwarming: succes gegarandeerd.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Infraood verwarming op de werkvloer

In de industriële sector heeft men behoefte aan krachtige verwarmingssystemen welke zuinig omspringen met het energievermogen. Met infrarood verwarming kan elke behoefte ingevuld worden van een energie zuinige lange golf verwarming tot een directe krachtige korte golf verwarming. Zelfs in open ruimtes kan men een aangename gevoelstemperatuur genereren zodat men in barre koude toch comfortabel kan werken.

INDUSTRIËLE INFRAROOD VERWARMING

Industriële infrarood buitenverwarming voor toepassingen op de werkvloer.

 

INFRAROOD VERWARMING WERKVLOER

Infrarood verwarming voor de fabrieksvloer en industriële werkplaats.

 

INFRAROOD VERWARMING MAGAZIJNEN

Voor het vorstvrij houden en verwarmen van magazijnen is een infrarood verwarming ideaal.

 

INFRAROOD VERWARMING MOBIEL

Verwarmen op de plaats die je wenst, met onze mobiele infrarood verwarming heb de de zon in handbereik.

Bezoek de webshop

enerco webshop

Uw winkel zuinig verwarmen

Bij een goedlopende winkel zal de deur continue open en dicht gaan. Dit geeft bij een traditionele verwarming grote energie verliezen omdat steeds weer massa’s warme lucht naar buiten vliegen. Met een infrarood verwarming zijn het de objecten welke verwarmt worden en niet de lucht. Dit geeft als voordeel dat de winkelruimte zijn warmte langer vasthoudt als de deuren open gaan en het niet enkel opgewarmde lucht is welke naar buiten kan vliegen.

INFRAROOD VERWARMING WINKEL

Uw winkel gezellig en energiezuinig verwarmen met een infrarood verwarming.

 

INFRAROOD VERWARMING SHOPPINGCENTER

Infrarood verwarming geeft een optimaal rendement in grote ruimtes. Hoe groter de ruimte, hoe zuiniger.

 

INFRAROOD VERWARMING KIOSKEN

Uw kiosk aangenaam warm houden met een infrarood verwarming via lange of korte golf.

 

INFRAROOD VERWARMING MARKTKRAMEN

Weer of geen weer, als marktkramer trotseer je de koudste tetmperaturen dankzij een infrarood verwarming.

 

Bezoek de webshop

enerco webshop

Gezond verwarmen met infrarood

Infrarood verwarming geeft een heerlijke cocoon warmte door gans je huis doordat deze vorm van verwarmen alle objecten verwarmt in plaats van de lucht. Zo verkrijgt men een natuurlijke warmte zonder te veel luchtverplaatsing. Als extra voordeel is het enenergie zuinige aspect dat deze verwarmingsvorm jou te bieden heeft. Je bespaart ongeveer tussen de 30% à 40% tegenover een conventionele verwarming.

INFRAROOD VERWARMING LIVING

De living aangenaam en energiezuinig verwarmen met een Enerco infrarood verwarming.

Uw huiskamer wordt gezellig warm zonder storende circulatie of rondvliegend stof dankzij een Eerco infrarood verwarming. Eeninfrarood verwarming zal alle objecten in jouw living opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maakt deze verwarming uitermate geschikt voor mensen met allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING SLAAPKAMER

Infrarood verwarming is een gezonde verwarming zonder stof circulatie en dus uiterst geschikt voor de slaapkamer.

Infrarood verwarming in de slaapkamer zorgt voor een gezonde nachtrust en regelt de luchtvochtigheid. Een infrarood verwarming zal alle objecten in de slaapkamer opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maat deze verwarming uitermate geschikt voor mensen allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING BABYKAMER

Wij wensen allemaal het beste voor onze baby. Met een infrarood verarming creëert u de ideale klimaat.

Infrarood verwarming in de babykamer behoedt jouw baby voor allergieën en stof circulatie. Een baby is onze grootste schat, welke we met de grootste zorg willen zien opgroeien. Een infrarood verwarming is de meest natuurlijke verwarmingsbron die er bestaat, ze verarmt immers zoals de zon dit doet.

 

INFRAROOD VERWARMING BADKAMER

Nooit meer een koudegevoel als je uit de douche stapt. De badkamer blijft gezond en droog met een infrarood verwarming.

Infrarood verwarming in de badkamer geeft heerlijke cocoon warmte. Bij een convectie verwarming krijgt men snel een koudegevoel als men nat uit de douche stapt. Dit komt door de lucht circulatie die een convectie verwarming geeft. Een infrarood verwarming werkt via object verwarming en geeft dus geen lucht circulatie. Een ander voordeel is dat een infrarood verwarming komaf maakt met vochtige muren en schimmels.

 

Enerco is een groothandel in infrarood verwarming welke niet rechtstreeks aan de consument levert, wel kunt u als consument onze goederen verkrijgen via ons uitgebreid dealernetwerk, klik hiervoor op de button verkooppunten.

Het dichtstbijzijnde verkoopspunt

U ontvangt een e-mail van ons met de verkoopspunten bij u in de buurt


Dealerzone Enerco

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vertegenwoordigers gezocht

Wij zijn op zoek naar gedreven en commerciële vertegenwoordigers voor de regio Nederland en Wallonie. Deze zal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en uitbreiden van ons bestaand cliënteel. Je bezoekt en adviseert de B2B markt en geeft demonstraties met nieuwe verwarmingstechnieken.

 

Je werkt op zelfstandige basis en hebt niet de 9 tot 5 mentaliteit? Dan bieden wij jou een goedbetaalde job waar je het beheer hebt over een vaste portefeuille van klanten.

Interesse? Contacteer ons op +32 (0) 51 28 09 09 

Genieten van je terras

Met een infrarood terrasverwarmer geniet je het hele jaar door van je terras. Zowel de privé sector als de horeca sector heeft de voordelen van een terrasverwarmer ontdekt zodat we ten volle van het terras kunnen genieten.

Enerco levert zowel professionele buitenstralers als huishoudelijke, maar allen zijn van pure top kwaliteit en verwarmen ze je terras tot in het putje van de winter als het moet.

TERRAS VERWARMING PRIVAAT

Heerlijk van je terras genieten zelfs in het Belgische weer, dat kan met een terrasverwarming van Enerco. Wij brengen de zon in een doosje.

Het weer in België en Nederland laat het niet altijd toe om volop te kunnen genieten van je mooie terras en tuin. De temperaturen liggen meestal onder het comfort gevoel en zelfs in de zomer koelt het meestal ‘s avonds te veel af om dat aangename cocoon gevoel te ervaren. Maar met infrarood terrasverwarming kan u vanaf nu alle dagen genieten als was het midden zomer. De terrasverwarmers van Enerco geven u een gevoelstemperatuur van 24°C zelfs als de thermometer 10°C aangeeft. Je kan dus volop  genieten van je BBQ en lounge set.

Met een terrasverwarming geniet u het ganse jaar door van uw terras, plots wordt het mogelijk om die winter BBQ te doen zonder te rillen van de kou, op een mooie lente morgen de krant buiten lezen onder de terrasverwarmer, of op een romantische herfst avond een glaasje wijn drinken onder de rode warme gloed van een terrasverwarmer. Je tuin wordt het verlengstuk van de woning. Je kunt genieten van een instant zomer gevoel met een terrasverwarming van Enerco, en dat is in België of Nederland geen overbodige luxe.

 

TERRASVERWARMING HORECA

Houd je klanten langer op je terras met een professionele terrasverwarmer van Enerco.

Laat uw klanten langer op het terras genieten. In België lopen de tarrassen meestal leeg als ‘s avonds de zon ondergaat. Er komt een onaangename frisse wind en uw klanten vragen de rekening en vertrekken. In tegenstelling tot de Zuiderse landen waar men ‘s avonds blijft genieten van een gezellig terrasje.

Dankzij een professionele terrasverwarming blijven voortaan ook jouw klanten genieten van het terras. Ze voelen zich goed en comfortabel in de gezellige warmte welke uw terrasverwarming uitstraalt. Ze wanen zich in het zuiden en zullen op een relaxte manier genieten van het goede dat uw zaak te bieden heeft.

Dus heb je er ook genoeg van dat je terras leegloopt omdat de zon weer eens niet van de partij is? Vragen jouw klanten ook de rekening omdat ze het frisjes beginnen te krijgen? Dan wordt het tijd om eens aan een infrarood terrasverwarming te denken. Onze professionele terrasverwarmers zullen je klanten verwennen met het gekende zuiderse zomergevoel, zelfs als de termometer 10°C aangeeft. Het resultaat is een vl terras met tevreden klanten welke consumeren en plezier maken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw horeca terras en geniet morgen vaneen happy sfeer en vergeet de sangria niet op de kaart te plaatsen.

 

TERRASVERWARMING DESIGN

De Heliosa terrasverwarmers maken van elk terras een Art Decor. Hun uniek design is een plezier voor het oog.

 

TERRASVERWARMING EVENTS

Uw event is altijd een succes als u de Enerco terrasverwarmers gebruikt, weer of geen weer, Enerco levert altijd zon!

Een feestje, party of event moet een leuke bedoeling zijn waar de mensen zich amuseren en vermaken, doch het weer in de lage landen speelt niet altijd mee. Daarom is een infrarood terrasverwarming de ideale oplossing voor dit probleem. Een korte golf straler geeft onmiddelijke en intense warmte wanneer het weer een beetje tegenslaagt. Bij events is het de mobiele terrasverwarmer het meest aangewezen daar men deze kan plaatsen waar het nodig is.

Enerco levert voor elke gelegenheid de juiste verwarming, of je een privé feestje houd onder vrienden of als horeca uitbater een grote tent wilt verwarmen, met infrarood verwarming van Enerco lukt dit allemaal.

bezoek onze webshop

enerco webshop

Neem vrijblijvend contact met ons op!

BELGIUM

Enerco International
Oostkaai 74,
8904 Boezingen (Ieper)

CONTACT

phone: +32 51 28 09 09
fax: +32 51 85 05 25
[email protected]

NETHERLANDS

GreenThumb Energy Solutions
Mosberg 82,
4708 NA Roosendaal,

CONTACT

phone: +31 (0) 165-714 107
mobile: +31 (0) 6- 51363347
[email protected]

ONZE KRACHTPUNTEN:

 Een doorgedreven klantvriendelijkheid

 Een enthousiast en vastberaden verkoopteam

 Een continue stock van al onze gangbare producten

 Marketing ondersteuning naar onze dealers

ONZE VISIE:
Duurzaam verwarmen is niet alleen onze visie maar ook onze missie. Verwarmen met een laag energieverbruik zonder CO2 uitstoot dankzij groene energie.

landing-slider-6
landing-slider-6

Welcome to Albergo, a stunning modern theme that is just perfect for creating attention-grabbing websites for hotels & all types of resorts or in no time.

a

This is a truly remarkable and all-encompassing homepage template that can be easily used for a multitude of purposes.

a

Use this dark template to present & accentuate the all the premium features that set your hotel or resort apart from all.

a

This light homepage layout is excellent for showcasing tourist destinations or resorts in an exciting and dynamic manner.

a

A layout with a left menu, which ensures your visitors will have a quick & handy way to navigate your website at all times.

g

A homepage template that’s just amazing for showcasing all the features of your hostel in an exciting and appealing way.

a

Attract the visitors' attention & allow them to book rooms quickly & intuitively using this beautiful homepage.

a

Comprehensive as well as visually appealing, this homepage template is great for displaying everything related to camping.

a

A vibrant and captivating layout specifically designed for presenting your urban hotel deals to your customers.

No coding needed. Just kick back and relax.

Import the full demo content with a single mouse click, and easily customize all the elements on your pages with the remarkable drag-and-drop page builder plugin.

Essential Features

Albergo has absolutely everything a professional website needs.

Booking a room is intuitive and effortless with the all-encompassing reservation form.

s

Your visitors will always have an easy way to check the room availability on your site.

d

A variety of templates offer tons of captivating ways you can showcase your business.

d

You can import the entire Albergo demo content with just a single click of your mouse.

You will never get lost with Albergo’s comprehensive and easy to follow user manual.

d

Our professional and friendly support team is there if you ever run into any questions.

d
verwarmen als de zon

INFRAROOD verwarming: milieu en energie vriendelijk

Met een infrarood verwarming verwarmt u niet de lucht maar de objecten rondom u. Dit zorgt voor zeer energie vriendelijke verwarming zonder hoge energiekosten.

ENERCO INTERNATIONAL HOOFDZETEL BENELUX

Vanuit Boezinge (Ieper) in West-Vlaanderen beleveren wij de ganse Benelux. Dagelijks verzorgen wij een 24 uur service tot in de verste uithoeken van België, Nederland en Luxemburg.

Alle oplossingen hier voor u op een rij

OPLOSSINGEN VERWARMING

Terrasverwarming

Een terrasverwarming verhoogt het comfort van uw terras. Winter en zomer.

Woning verwarmen met Infrarood

Infrarood verwarming geeft een comfortabele warmte in huis door middel van panelen, spiegels en krijtborden.

Infrarood winkelverwarming

Uw winkel of zaak verwarmen met infrarood verwarming, een goede keuze.

Infrarood verwarming industriële sector

Professionele verwarming voor industrie en KMO toepassingen.

Tent verwarming

Tenten verwarming met Enerco infrarood verwarming, gezellige warmte.

Kerk verwarming

Krachtige infrarood verwarming voor het verwarmen van kerken en hoge gebouwen.

Infrarood buitenverwarming

Infrarood is een prima verwarming voor buiten, zelfs als het vriest.

Infrarood verwarming dierenverblijfplaatsen

Enerco heeft een complete range dieren verwarming voor buiten zelfs als het vriest.

Infrarood verwarming voor duivenhok

Infrarood verwarmingspanelen hebben een positieve invloed op de duivensport.

infrarood verwarming, zonnewarmte

VERWARMEN ALS DE ZON

Een infrarood verwarmingspaneel verwarmt de ruimte op juist dezelfde manier als de zon. De infrarood stralen zullen alle objecten in de kamer verwarmen tot de gewenste temperatuur.

wie zijn wij?

OVER ONS

Het bedrijf Enerco staat voor een jangenlange ervaring zowel technisch als in de praktijk op het gebied van infrarood verwarming. Ons enthousiaste team staat de vakman met raad en daad bij om zijn verwarmingsproject volledig in te vullen volgens de normen en de kunst. Logisch dat de vakman Enerco kiest als zijn groothandel in IR verwarming.

 1. Enerco betrekt nieuwe kantoren.

  Onze nieuwe kantoren te Roeselare vormen een prima uitvalsbasis voor de Benelux.
 2. Enerco breidt zijn range uit

  Enerco neemt de tansun korte golf verwarming in zijn gamma op.
 3. Enerco tekent Distributie contract.

  Enerco gaat voor de infrapower panelen van de gelijknamige fabrikant. Enerco verzorgt de distributie over de ganse Benelux.
 4. Distributie EOB

  EOB fabrikant van draadloze thermostaten en plugins kiest voor Enerco als distributeur in de Benelux.
 5. Heliosa Progetti

  Enerco wordt Benelux distributeur voor Progetti, een merk welke met zijn Design reeks een uniek concept op de markt plaatst.
 6. Welltherm Infrarood verwarming

  Per 1 september 2013 heeft Enerco de exclusieve distributie rechten voor het productengamma van Weltherm. Welltherm beschikt over een eigen ontwikkelingslabo waarin alle producten ontwikkeld en getest worden conform Europese markt voorwaarden.
wie zijn wij?

ONS TEAM

Eugene Verbraak
Algemeen beleid
Marketing
Technische Ondersteuning
Tactische inkoop
Telefoon +32(0) 51 28 09 09
GSM +32(0) 499 63 72 04
Email
Cathleen van Haverbeke

Orderverwerking
Logistiek
Interne verkoop
Telefoon +32(0) 51 28 09 09
GSM +32(0) 495 46 10 49
Email
ben jij onze nieuwe vertegenwoordiger?

WHATS GOOD FOR NATURE, IS GOOD FOR BUSINESS!

Wij zijn op zoek naar vertegenwoordigers. Werk mee aan een groenere toekomst!

Blijf op de hoogte!

ONZE BLOGS

 • Sorry, no posts matched your criteria.

  No posts were found.

[woocommerce_cart]

[woocommerce_checkout]

[woocommerce_my_account]