Image Alt

WONING VERWARMING

Gezond verwarmen met infrarood

Infrarood verwarming geeft een heerlijke cocoon warmte door gans je huis doordat deze vorm van verwarmen alle objecten verwarmt in plaats van de lucht. Zo verkrijgt men een natuurlijke warmte zonder te veel luchtverplaatsing. Als extra voordeel is het enenergie zuinige aspect dat deze verwarmingsvorm jou te bieden heeft. Je bespaart ongeveer tussen de 30% à 40% tegenover een conventionele verwarming.

INFRAROOD VERWARMING LIVING

De living aangenaam en energiezuinig verwarmen met een Enerco infrarood verwarming.

Uw huiskamer wordt gezellig warm zonder storende circulatie of rondvliegend stof dankzij een Enerco infrarood verwarming. Een infrarood verwarming zal alle objecten in jouw living opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maakt deze verwarming uitermate geschikt voor mensen met allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING SLAAPKAMER

Infrarood verwarming is een gezonde verwarming zonder stof circulatie en dus uiterst geschikt voor de slaapkamer.

Infrarood verwarming in de slaapkamer zorgt voor een gezonde nachtrust en regelt de luchtvochtigheid. Een infrarood verwarming zal alle objecten in de slaapkamer opwarmen en deze zullen op hun beurt de lucht verwarmen. Het resultaat is een aangename cocoon warmte zonder circulatie en dus zonder stof verplaatsing. Dit maat deze verwarming uitermate geschikt voor mensen allergieën en astma.

 

INFRAROOD VERWARMING BABYKAMER

Wij wensen allemaal het beste voor onze baby. Met een infrarood verwarming creëert u een ideaal klimaat.

Infrarood verwarming in de babykamer behoedt jouw baby voor allergieën en stof circulatie. Een baby is onze grootste schat, welke we met de grootste zorg willen zien opgroeien. Een infrarood verwarming is de meest natuurlijke verwarmingsbron die er bestaat, ze verwarmt immers zoals de zon dit doet.

 

INFRAROOD VERWARMING BADKAMER

Nooit meer een koudegevoel als je uit de douche stapt. De badkamer blijft gezond en droog met een infrarood verwarming.

Infrarood verwarming in de badkamer geeft heerlijke cocoon warmte. Bij een convectie verwarming krijgt men snel een koudegevoel als men nat uit de douche stapt. Dit komt door de lucht circulatie die een convectie verwarming geeft. Een infrarood verwarming werkt via object verwarming en geeft dus geen lucht circulatie. Een ander voordeel is dat een infrarood verwarming komaf maakt met vochtige muren en schimmels.

 

Enerco is een groothandel in infrarood verwarming welke niet rechtstreeks aan de consument levert, wel kunt u als consument onze goederen verkrijgen via ons uitgebreid dealernetwerk, klik hiervoor op de button verkooppunten.